Blogia
Un món a ulls de llop

Embolic de carreteres:

Embolic de carreteres: Posem que surto per la Diagonal des de Barcelona i al mapa diu que n'he de tirar per la A2... per on collons tiro?

Fa 3 anys la Generalitat ja va canviar els noms de les carreteres, ja va ser prou polèmica, molta gent s'hi va despistar i encara molt li diem "A18" a la "C53". Però almenys la Generalitat de CiU va publicar mig milió d'exemplars (que són 500000) d'un nou mapa amb la nova nomenglatura de les carreteres.

Doncs ara Fomento canvia la senyalització de les carreteres, amb tranquilitat, deixant-lo a mig fer, amb carreteres que barrejen cartells nous i antics i sense fer CAP campanya de informació. Fa uns anys no volien canviar els indicadors de carretera per anar cap a Lleida o Girona per que si els turistes no veien els "Lérida" y "Gerona" de sempre es farien un embolic.

És un de tants exemples que fan de mal comparar, on donen ganes de demanar la transferència de competència total en carreteres, en aquest cas, i no pas per afany de poder, sinò per pura necessitat de que les coses es facin com cal. O al menys no fer el puto ridícul.

0 comentarios